Hora Finita

Hoe accordeer ik het voorstel voor de manuscriptcommissie?

Updated on

Stap 1: Navigeer  naar de beoordelingspagina van het voorstel

Bent u nog niet ingelogd dan wordt u via SURFcontext gevraagd dit te doen

De e-mail waarin u wordt gevraagd om het voorstel te beoordelen ontvangt u nadat de promotor een voorstel heeft gedaan voor de manuscriptcommissie. Klik op de link in de e-mail om naar de beoordelingspagina te gaan. Deze e-mail is te vinden in de facultaire inbox of in Hora Finita zelf.

Het bericht is te vinden in uw e-mailinbox of op het Hora Finita-dashboard onder meest recente berichten.

Stap 2: Accordeer de voorgestelde manuscriptcommissie

Op deze pagina vindt u alle leden van de voorgestelde commissie, samen met eventuele opmerkingen van de promotor ter onderbouwing van zijn/haar keuzes.

Stap 3: Vul in en verstuur

Nadat u het voorstel voor de manuscriptcommissie heeft beoordeeld, kunt u ervoor kiezen om de beoordeling goed te keuren of de goedkeuring te onthouden door op het vervolgkeuzemenu 'beoordeling' te klikken en een selectie te maken.

U kunt opmerkingen over de reden voor uw beslissing toevoegen in het opmerkingengedeelte.

Zodra u een keuze heeft gemaakt en klaar bent om in te dienen, scrolt u naar beneden naar de onderkant van de pagina en klikt u op de knop 'Indienen'.

Na het indienen ontvang je het volgende bericht:

Als u akkoord bent gegaan met de voorgestelde manuscriptcommissie, wordt er een e-mail gestuurd naar de commissieleden met het manuscript. Zowel de promovendus als de Bureau van de Pedel ontvangt een bericht over uw beslissing.

Previous Article Hoe accordeer ik een registratie van een promovendus?
Next Article Hoe geef ik het eindoordeel over het manuscript?