Hora Finita

Hoe start ik de registratie op van een promovendus die niet door Hora Finita herkend wordt?

Updated on

Bij Radboudumc komt het geregeld voor dat zittende medewerkers op gegeven moment gaan promoveren of dat promovendi niet het juiste label hebben meegekregen in BassHRM en dan kan Hora Finita ze niet vinden in RBS (Relatie Beheer Systeem). Zij zitten dan in het personeelssysteem in hun bestaande rol/functie, bijvoorbeeld als arts. De facultaire promotiecoördinator moet dan zelf de registratie opstarten. Ook aan de Radboud Universiteit komt het voor dat een medewerker gaat promoveren en dat Hora Finita deze medewerker niet herkent als een promovendus in RBS.

De stappen zijn:  

1. Standaard krijgt de facultaire promotiecoördinator bericht van Hora Finita dat een nieuwe promovendus gevonden is. Dat zijn de promovendi die met een juist label door Hora Finita gevonden zijn in RBS. 

2. Daarnaast is het belangrijk dat de facultaire promotiecoördinator een bericht krijgt van HR, van een promotor of van een promovendus zelf dat er een nieuwe promovendus is. Dan kan de facultaire promotiecoördinator nagaan of er een promovendus is die niet wordt doorgegeven aan RBS. Die is dan niet in Hora Finita terechtgekomen en de registratieprocedure start dan niet op.

3. De facultaire promotiecoördinator zoekt die persoon op in RBS en zet de Metis-vink.

4. Daarmee vindt Hora Finita de promovendus en kan de registratieprocedure worden opgestart door de facultaire promotiecoördinator.

Hoe zoek ik de promovendus op in RBS en zet ik de Metis-vink?

Hoe start ik vervolgens de registratieprocedure op?

1. Ga naar "Promotietrajecten"

2. Kies "Promotietrajectregistraties"

3. Selecteer de betreffende promovendus.

Hiervoor kan de zoekfunctie gebruikt worden.
Vul bijvoorbeeld de achternaam van de betreffende promovendus in en druk op enter.

4. Vul de betreffende faculteit, de Graduate School en startdatum in

5. Druk op de knop "Verzoek aanvullende gegevens", deze is onderaan de pagina te vinden.

De promovendus ontvangt een bericht met het verzoek de aanvullende informatie op het registratieformulier in te vullen voor de registratie in Hora Finita.

Previous Article Hoe krijgt een externe (co)promotor een gebruikersaccount in Hora Finita?
Next Article Hoe start ik de registratie op van een nieuwe promovendus?