Hora FinitaHandleidingen Hora Finita (Nederlands)HF - Facultaire Promotiecoördinatoren HF - PromotieHoe accordeer ik een voorstel voor de samenstelling van de manuscriptcommissie?

Hoe accordeer ik een voorstel voor de samenstelling van de manuscriptcommissie?

Nadat de promotor een voorstel heeft gedaan voor de samenstelling van de manuscriptcommissie, ontvangt u een e-mail waarin u wordt gevraagd het voorstel te accorderen. Klik op de link in de e-mail om naar de beoordelingspagina te gaan. Deze e-mail is te vinden in de facultaire inbox of in Hora Finita.

Bent u nog niet ingelogd dan wordt u via SURFcontext gevraagd dit te doen met uw U- of  Z-nummer

Op deze pagina vind u alle leden van de voorgestelde commissie, samen met eventuele opmerkingen van de promotoren ter onderbouwing van hun keuzes.

Nadat u de samenstelling van de manuscriptcommissie heeft beoordeeld, kunt u ervoor kiezen om de samenstelling goed te keuren of uw goedkeuring te onthouden door op het vervolgkeuzemenu 'beoordeling' te klikken en een selectie te maken.

U kunt opmerkingen over de reden voor uw beslissing toevoegen in het opmerkingengedeelte.

Zodra u een keuze heeft gemaakt en klaar bent om in te dienen, scrolt u naar de onderkant van de pagina en klikt u op de knop 'Indienen'.

Na het indienen ontvangt u het volgende bericht: